Fotografija govori kao 1000 reči
ali ne bilo kakva fotografija

Studijska portret i produkt fotografija

Kvalitetnu fotografiju nekada nije mogao da priušti svako. Ona je bila stvar prestiža. Portret se radio pred neki važan događaj u životu i često je to bio i jedini put. Ni pravih fotografa nije bilo puno. Danas, gotovo svako može biti fotograf. Makar tako možete pročitati u reklamama za prodaju mobilnih telefona i digitalnih foto igračkica, pardon, aparata. Kupite bilo koji model telefona i uz njega (tj. u njemu) na poklon dobijete čudo tehnike, digitalni fotoaparat od 3 ili više megapiksela. Samo retko kad Vam kažu da se takvim fotoaparatom ne mogu napraviti kvalitetne fotografije.
O umetničkim fotografijama ili fotografijama Vaših proizvoda ne treba ni pričati. Čak ni ako imate dobru foto opremu, ona sama ne garantuje da ćete praviti i kvalitetne fotografije. Za to je potrebno ogromno poznavanje fotografije kao umetnosti (neki kažu zanata), određeni uslovi i mnogo planiranja. Dobra fotografija nikada nije rezultat slučajnosti, u to budite uvereni!

 

Mnoge firme koje sebe smatraju ozbiljnim ne pristupaju predstavljanju svojih proizvoda na ozbiljan način. Često su fotografije na sajtovima vrlo nekvalitetne. Neretko srećemo mišljenje klijenata da fotografije proizvoda nisu važne i da ne treba da budu "skupe". Ovo je potpuno pogrešan pristup. Prava fotografija će sigurno privući pažnju zainteresovanog posetioca, a to je šansa da će on postati i Vaš kupac.
Ne zaboravite da jedna slika govori više od 1000 reči!

Najbolje uslove za ostvarenje kvalitetne portretne fotografije ili fotografije Vaših proizvoda možete možete imati samo u studiju, u strogo kontrolisanim svetlosnim uslovima i ako dobro poznajete fotografiju. Ukoliko želite da predstavite sebe ili svoje proizvode u najboljem svetlu, dođite kod nas, nećete se stideti rezultata!