Predstavljamo Vas svetu
u najboljem svetlu!

Tražite reklamu koja donosi korist?

Živimo u vremenu marketinške orijentacije. U ovom dobu masovne proizvodnje, proizvodne snage stvaraju mnogo veću ponudu od potražnje pa je funkcija marketinga postala dominantna. Onaj ko ovo ne shvati dovoljno ozbiljno neće dugo biti u poslu.

Dbaja studio se bavi marketingom, fotografskom i informatičkom delatnošću iz kojih bi posebno istakli sledeće:

Ako želite da predstavite svoju firmu ili proizvode putem najsavremenijeg medija, kod nas možete dobiti kompletnu uslugu: od konsultovanja, upoznavanja sa Vašim zahtevima, potrebama i ciljem izrade internet prezentacije, analiziranja tržišta i zahteva ciljne grupe posetilaca, do određivanja obima i tehnologija izrade, same izrade prezentacije i njenog plasiranja na internet. Na kraju, vršimo praćenje i usavršavanje aktivnog sajta.

Dbaja studio izrađuje moderne poslovne sajtove projektovane prema željama korisnika, koristeći najnovije tehnologije i programske jezike. Našim klijentima projektujemo jedinstvene sajtove i pritom ne kopiramo, ne ugledamo se na druge niti koristimo tuđe elemente. Sajtovi su u potpunosti SEO optimizovani pa je time obezbeđen i najbolji mogući rejting na internet pretraživačima (posebno Google). Osim toga, sajtove prijavljujemo i na lokalne srpske poslovne portale i portale susednih zemalja, što takođe značajno utiče na porast posećenosti.

Iskustvo u web dizajnu i studijskoj fotografiji sticano gotovo jednu deceniju i još duže iskustvo u programiranju, grafičkom dizajnu, održavanju računarskih sistema, uz stalno praćenje najnovijih trendova i standarda, znanje i kreativnost čine čvrstu osnovu za pružanje stvarno profesionalne i kvalitetne usluge.

Dopustite stručnima da Vam pokažu put kojim ćete najbrže i najlakše doći do tržišta koje još ne zna za Vas.

Mi potencijalnu vezu između Vas i potrošača pretvaramo u stvarnu. Vaš uspeh je i naš uspeh!