Ko nema svoj sajt
taj i ne postoji

Web dizajn, SEO optimizacija

Internet je danas najvažniji globalni medij na koji se oslanjaju ostali mediji poput televizije, radija i novina. Ni jedan drugi medij nije toliko rasprostranjen, ne prenosi vesti tom brzinom i u tolikom obimu.
Od suštinske je važnosti da firma koja želi da uspe i opstane predstavi svoje proizvode a kroz njih i sebe na ovom mediju.

Svi oblici reklamiranja danas su apsolutno inferiorni u odnosu na reklamiranje putem interneta. Evo samo nekih osobina koje internet prezentacije imaju a ostali vidovi reklame nemaju:

Pritom, treba biti svestan činjenice da nije bolje imati bilo kakvu internet prezentaciju nego nikakvu. Mnogi posao dizajniranja i pravljenja internet prezentacije povere nekome ko ne zna ništa o marketingu a ima samo elementarno znanje o web dizajnu. Ovo je siguran put samo u bespotreban trošak.

U ovom današnjem vremenu marketinške orijentacije, bez obzira čime se firma bavi, mora da uloži određena sredstva u marketing. Nedovoljno ulaganje neće proizvesti nikakav koristan efekat. Nemojte nasedati na priče tipa "internet sajt za samo 99€". To jeste nekakav internet sajt, ali od takvog sajta Vaša firma neće imati apsolutno nikakve koristi.
Mnogi pokušavaju da zarade tako što nude ovakve sajtove. Stvar je u tome što će Vam prodati šablon koji su ili kupili za mnogo manje para ili ga koriste neovlašćeno. Taj isti šablon će samo popuniti tekstom koji će smisliti na brzinu (ili će prepisati ono što ćete mu Vi dati, bez ikakve analize teksta ili istraživanja konkurencije i tržišta) i dopuniti sa par fotografija koje će verovatno skinuti sa interneta. Ovakvi sajtovi su gotovo uvek potpuno neoptimizovani, pretraživači ih neće uzeti u obzir i od njih nećete imati nikakve koristi. Ako pravite sajt samo da biste sutra nekom prijatelju ili klijentu rekli: "vidi moj sajt na adresi www..." onda niste dovoljno upućeni u ovaj vid reklame.
Prava korist je da Vaš sajt vidi neko ko ne zna uopšte da Vaša firma postoji.

Mi pravimo sajtove koje će moći da pronađu oni koje zanima bilo šta od onoga što ste Vi predstavili na njima. Naši sajtovi su kvalitetni, SEO optimizovani, pretraživači će ih prihvatiti i pozicionirati maksimalno dobro.

Sajtove pravimo planski, stručno ih pripremamo i analiziramo tako da maksimalno ispunjavaju svoju svrhu. Kvalitet naših fotografija Vaših proizvoda je vrhunski jer se fotografije prave profesionalnom opremom u studijskim uslovima od strane fotografa koji zna posao. Sajtove pravimo po najnovijim standardima a izbegavamo sve što bi moglo štetno da utiče na poziciju Vašeg sajta na pretraživačima.

Naši sajtovi ne koštaju 99€, ali vrede i donose neuporedivo više koristi od takvih sajtova. Na Vama je da odlučite kome ćete pokloniti poverenje!